Bild 6

Beställ Pisang-Pulver

Vi levererar inom Sverige och till alla länder som är medlemmar i EU. Priset 299 kronor är exklusive fraktkostnader. Inom Sverige är fraktpriset 99 kronor och 237 kronor inom övriga Europa.

Leverans sker i burkar av återvinningsbar plast, s k PET-burkar, nettovikt 400 g. Konsumentpris per burk kr 299 kronor. Du betalar enkelt med Mastercard eller VISA efter att du klickat på beställ.

All personlig information är sekretessbelagd.  Dina varor till ditt närmaste uthämtningsställe. Du har din leverans inom 10 dagar. Dina varor levereras till ditt närmaste uthämtningsställe.

Alla fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska.

Läs vår PUL-policy » för mer information.

*Antal
*Namn
*Efternamn
*Adress
C/O adress
*Postnr.
*Ort
*Land
Telefon
*Mobil
*E-post
*Upprepa e-post
  Jag har läst och godkänner köpvillkoren »
  Jag vill ha information om framtida kampanjer och nyheter från Pisang.

Pris: 0sek

Frakt: 0sek

Totalt: 0sek

Inom Sverige: moms ingår med 25% på fraktkostnaden samt 12% på övriga produkter.

 • Frekvensmedicin Sverige AB
  Box 2040
  194 02 Upplands Väsby
  Sverige

  Telefon: 08-590 320 00
  E-post: info@pisang.se
  Orgnr: 5565396255

Köp

När du gjort din beställning skickas ett kvitto till den angivna e-mailadressen i ditt beställningsformulär. I priset ingår moms med 12%.

Betalningssätt

De kontokort som accepteras är än så länge VISA och Mastercard.

Frakt och leverans

För frågor angående reklamation, vänligen mejla info@pisang.se.

Nu när produktionen av Pisang är i full gång kommer leveranstiden att vara cirka 10 arbetsdagar.

Genom att godkänna dessa villkor har du tagit del av och accepterat dessa.

Allmän information

Genom att du fyller i dina personuppgifter i formuläret för att beställa Semester för magen samtycker du till att Frekvensmedicin Sverige AB får behandla uppgifterna för nedan angivna ändamål.

Personuppgiftsansvarig

Frekvensmedicin Sverige AB ansvarar för de personuppgifter som behandlas inom ramen för denna policy. Frekvensmedicin Sverige ABs behandling av personuppgifter sker i enlighet med personuppgiftslagen (SFS 1998:204), kallad PuL i dagligt tal, och lagen om elektronisk kommunikation (SFS 2003:389). Lagarna syftar till att skydda privatpersoner mot kränkningar av den personliga integriteten vid behandling av personuppgifter.

Hur behandlas uppgifterna?

Personuppgifterna används för att administrera utskick av din beställning. Uppgifterna du lämnar till oss kommer endast att användas av Frekvensmedicin Sverige AB. Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredje part utan din tillåtelse om inte gällande lagstiftning kräver att vi gör så.

Hur länge sparas uppgifterna?

Vi lagrar inte personuppgifterna längre än vad som är nödvändigt av administrativa skäl. Därefter raderas uppgifterna från våra system. För uppdatering av eller ändring av registrerade personuppgifter var vänlig kontakta oss på info@pisang.se.

Kontaktuppgifter

Om du har frågor om denna policy eller om du önskar utdrag av dina personuppgifter kan du skicka dessa via e-post till info@pisang.se.